Rama Fırınlarında Ekmek 1 TL

Geçtiğimiz yıllarda indirime giderek vatandaşa önemli kazanç sağlayan Rama Fırınları, tüm şubelerinde ekmek fiyatını 1 TL olarak sabitledi.

GENELDE 1 TL 50 KURUŞ

Gemlik genelinde fırınlarda 1 TL 50 kuruşa 250 gramlık ekmeğin satıldığı öğrenilirken, bazı marketlerde dönemsel indirim günlerinde bile 1 TL 25 kuruşa ekmeğin satıldığı öğrenildi. Temel gıda maddelerinin başında gelen ekmek’in indiriminden vatandaşlar memnun olduklarını ifade ederken, ilçe genelinde de diğer fırın işletmelerinden de aynı indirim tutarına ulaşmalarını talep ettiler.

HALKIMIZ UYGUN FİYATA EKMEK YESİN

Ekmek fiyatında 50 kuruş indirime giden Rama fırınları sahibi Tekin Rama; ”Ülke ve ilçe olarak zor günler yaşıyoruz. Bu durumda, iş dünyasında olan bizler de sorumluluk almalıyız. Üretici olarak, 1 TL’den satarsak bile kar edebiliyoruz. Bizlerin hayatımızı geçindirmemizi ve kazanmamızı sağlayan vatandaşlarımıza, bizlerin de karşılık vermesi gerekiyordu. Bu nedenle vatandaşlarımı uygun fiyata ekmek yesin diyerek indirime gittik. En çok tüketilen temel gıda maddesindeki indirimimizin örnek olmasını umut ediyoruz” dedi. Rama sözlerinin sonunda ise indirimin sürekli olacağını beyan etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017