Suriyeli Ailenin Evi Yandı, Mahalleli ”Kendileri Yaktılar” Dedi (VİDEO HABER)

Gemlik Eşref Dinçer Mahallesi Yıldız Sokakta başlayan yangın, çevreden kısa sürede fark edildi. Dumanların mahalleyi ve çevreyi sarması ile mahallede kısa süreli panik yaşanırken, itfaiye ekipleri daire yangınına yan binalara sıçramadan müdahale etti.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, itfaiye ekipleri çalışırken çevrede güvenlik önlemi aldı. 112 ve Doğalgaz Acil Ekipleri de, her ihtimale karşı olay yerinde hazır bulundu.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında dairede çıkan yangın söndürüldü. Suriyeli aile korku dolu bakışlarla yangına müdahaleyi izlerken, dar sokağa rağmen itfaiyenin hızlı çalışması kısa sürede yangının sönmesini sağladı. İtfaiye ekipleri son olarak soğutma çalışması yaptı.

KENDİLERİ YAKTI İDDİASI

Yaşanan olayla alakalı en dikkat çekici açıklama ise mahallede yaşayanlardan geldi. Yangından kısa süre önce evde karı koca kavgası duyduklarını iddia eden mahalle sakinleri, kavga sonrasında evde eşyaların da kırılma seslerini duyduklarını dile getirdiler. Kavgadan bir süre sonra ise yangının başladığını, durumun son derece şüpheli olduğunu beyan ettiler.




Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017