Gemlik’te Uzunkaya ve Şener Ailelerinden Yılın Düğünü

Gemlik’in tanınmış simalarından Hakan Uzunkaya’nın oğlu, İnşaat mühendisi Yahya Emrecan Uzunkaya’nın kardeşi, Asil Uzunkaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti ortaklarından Selim Caner Uzunkaya ile Gemlik iş dünyasından Şener Hafriyatın sahibi Murat Şener’in kızı Zeynep Şener ile evlenerek dünya evine girdi. Genç çiftin düğünü, Karacaali Leb-i Derya Garden’da yapıldı. Düğün, katılım sayısı ve protokol ağırlığı ile göz doldurdu.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yoğun katılımın olduğu düğüne Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bursa il emniyet müdürlügü üst düzey müdürlerinden yoğun  katılım oldu. Gemlik ilçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce, eski Gemlik Belediye Başkanı Nurettin Avcı, ANAP eski ilçe başkanı Adnan Tekin, İbrahim Talan, CHP ilçe başkanı Cemil Acar ve yönetimi, AK Parti ilçe başkanvekili Süleyman Çevik ve yönetimi, mimar Metin Özdemir, Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver, İstanbul’dan iş insanları İsmail Akyıldız, Musa Demirhan, Taner Özdemir, Yılmaz Gürlü, Yapıcı ailesini temsilen Adnan Yapıcı, Moskova şirketlerinden Zeno Grup Sahibi Resul Becerikli, Gemlik iş dünyası, siyasi parti yöneticileri, kurum, STK, dernek başkan ve yöneticileri, spor camiası, Uzunkaya ve Şener ailesinin yakınları ve işyeri komşuları, çiftin Üniversiteden okul arkadaşları, Uzunkaya ailesinin Trabzon Of ve Samsun Bafra’dan, yurtdışından ve Gemlik’ten yoğun katılım sağlandı.

Genç çiftin şahitliklerini 10 farklı ismin yaptığı düğüne 1500 kişilik salon yetmezken, bazı davetliler sıkışarak oturmak zorunda kaldılar.  Gemlik belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın kıydığı nikahta genç çift ve yakınlarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Nikah kıyımının ardından evlilik cüzdanlarını gelin Zeynep Uzunkaya’ya teslim eden Belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çiftten vatanına, milletine ve cumhuriyetine bağlı evlatlar yetiştirmesi dileklerinde bulundu.

Davetliler Karadenizli ünlü sanatçı Onur Şanlı’nın şarkıları ile eğlenirken düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğünde dikkat çeken detay ise davetlilerin Akordiyon ile karşılanması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise kemençe ve Akordiyon eşliğinde bol bol horon oynandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017