Eğitimin İlk Gününde Sertaslan Öğrencileri Ziyaret Etti

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Gemlik’teki okulları ziyaret etti.

Tüm Türkiye’deki okullarda öğrenciler sınıfları doldururken Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da Gemlik’teki okullara ziyarette bulunarak öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinde Başkan Sertaslan’a Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez’in yanı sıra Sosyal Yardım İşleri Müdürü Dilek Ağdemir, Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Turhan ve belediye çalışanları da eşlik etti. Ziyaret ettiği okullarda minik öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Sertaslan onlarla sohbet ederek kısa bir süre ders de dinledi. Öğretmenlerden okulların talep ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi alan Başkan Sertaslan’a öğrenciler sevgi gösterilerinde bulunarak fotoğraf çekildiler.

Başkan Sertaslan, “belediyemizin eğitime destekleri sürecek”

Gemlik Belediyesi’nin ilçedeki eğitim ve öğretime desteğinin süreceğini belirten Başkan Sertaslan şöyle konuştu; “Gemlik Belediyesi olarak eğitime katkımız bahçelerin temizliği, ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt çalışmaları ile başladı. Son olarak devlet okullarında birinci sınıfa başlayan bin beş yüzü aşkın öğrencimize kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Bu setlerde sırt çantası, kalem, defter, yapıştırıcı, beslenme çantası gibi araç gereçleri öğrencilerimize hediye ettik. Okullarımıza donanım ve çevre düzeni konusunda da desteklerimiz sürüyor. Ülkemizin geleceği öğrencilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017