Umurspor Sezonu Açtı

Gemlik’i Bursa Birinci Amatör Kümede temsil edecek olan Umurspor, sezonu açtı. Umurbey Stadyumunda yapılan sezon açılışında, yönetim ile futbolcular bir araya geldi.

Yaklaşık 30 kişilik kadro ile sahaya inen, başkanlığını Cem Güler’in yaptığı Umurspor’da antrenörlük göreviniyse, Gemlik’i profesyonel liglerde temsil eden ve Gemlikspor’un Bal Ligine çıkmasında söz sahibi olan Abdullah Apak yapıyor.

Başkan Cem Güler futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, pek kulübün ekonomik sıkıntı çektiğini ve bu sezon 1. kümede 8 takımın lige katılamadığını belirterek her şeye karşın 68 yıllık köklü UMURSPOR camiası olarak dimdik ayakta olduklarını, güçlü bir yönetim kurduklarını, amaçlarının öncelikle kümede kalmak sonra da üst sıraları zorlayan bir takım kurmak olduğunu söyledi. Abdullah Apak gibi Gemlik futbolunun önemli bir ismini takımın başına getirdiklerini bu şansı tüm futbolcuların iyi değerlendirmesi gerektiğini de dile getirdi.

Yönetim olarak oyuncu kadrosuna iyi bir futbol ortamı sunmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını, futbolculardan beklentilerinin de öncelikle sevgi, saygı içinde uyumlu bir ekip ruhuyla, iyi mücadele eden aynı zamanda centilmenlikten ayrılmayan bir takım olmalarını istedi. Teknik sorumlumuz Abdullah Apak ise kendilerine güzel bir çalışma ortamı sunan yönetime teşekkür ettiklerini birlik beraberlik içinde güzel bir sezon geçireceklerinden emin olduğunu söyledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017