GEMLİK’İN DÖNÜŞÜMÜ BAŞLAYACAK

Gemlik Belediye Meclisi Eylül Ay’ı ikinci birleşimi Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıldönümü için Ankara’da olduğu toplantıyı, Meclis Başkanvekili Emir Birgün yönetti.

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yaptırılan sosyal konutlar ile alakalı konuşmaların da yapıldığı oturumda, Kuzey İmar Planları ile alakalı değişiklik de sonraki oturumlara bırakıldı.

DÖNÜŞÜME ORTAK KARAR VERİLSİN

Gemlik’te yapılacak olan kentsel dönüşüm ile alakalı ortak karar verilmesi ile alakalı tüm partilerin katılımının sağlanması MHP grubu tarafından önerildi. Konu ile alakalı söz alan İmar Komisyonu Başkanı Arzu Karataş ise ortaya çıkacak alternatif planlamaların halka ve meclise sunulacağını dile getirdi. Gemlik’te başlayacak dönüşümün yerinde dönüşüm öncelikli olması gerektiğini ifade eden MHP Grup Sözcüsü Osman Durdu, konu ile alakalı belediyenin de önceliklerini bu şekilde düzenlemesinin ehemmiyetli olduğunu sözlerine ekledi. Meclis öncesinde ise göreve yeni başlayan müdürler kendilerini tanıttı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017