İlkokul Öğrencisi Ada Yazdı, Belediye Yerine Getirdi

Gemlik Borusan İlk ve Orta Okulu 4. sınıf öğrencisi Ecem Ada Türk Gemlik Belediyesine okulunun sorunlarıyla ilgili mektup yazdı.Okulundaki park alanının zemin kaplaması ve kapısıyla ilgili şikâyetlerini dile getiren Minik Ada’nın yazdığı sorunların çözülmesi için hemen harekete geçen ekipler, Borusan İlk ve Orta Okulunun parkındaki zemin kaplamayı yenilerken, oyun gruplarının ise tamir çalışmasını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, Minik Ada’nın mektubunun eline ulaşır ulaşmaz çalışmalara başladıklarını söyledi. Müdür Kuzu, Borusan İlk ve Orta Okulu parkında çocukların herhangi bir düşme sonucu yaralanmaması için kauçuk zeminle kaplandığını kaydederken bazı oyun gruplarının ise tamir edilerek tekrar kullanılabilir hale geldiğini belirtti.  Gemlik’teki park sayısını arttırmak istediklerini de kaydeden Kuzu, “Gemlik’teki çocuk parklarımızın tamir ve bakımını aralıksız sürdürürken, yeni parklarda kazandırmaya devam ediyoruz. Minik Ada kardeşime okulundaki sorunları bize aktardığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Borusan İlk ve Orta Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ecem Ada Türk ise, okul başkanı olduğu dönemde vaatleri arasında bu parkında olduğunu bunun için Belediyeye mektup yazdığını belirtirken, bu parkın yapılmasından ise mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017