Milli Beka Hareketi Gemlik Ak Parti’ye Üye Oldu

Ülke genelinde çok sayıda üyesi olan Milli Beka Hareketi Derneği, Ak Parti’ye katıldı. Genel Merkezi kararı ile tüm il ve ilçelerde eş zamanlı katılım gösteren Milli Beka Hareketinin Gemlik ilçe başkanlığını üstlenen İrfan Oğultekin ve yönetimi, Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatına giderek kayıt formlarını doldurdular.

Milli Beka Hareketi üyelerini, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve yönetimi karşıladı. Ülke genelinde ortak katılım olacağını belirten Oğultekin şu ifadelere yer verdi; ”Bugün burada Sayın Cumhurbaşkanımıza karşılıksız destek vermek için toplandık. Kara ve karanlık odakların, 15 Temmuz da darbe yapmaya çalışan zihniyetin oyunlarını gördük. Türk Milletinin yiğit lideri Satın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu odaklar bertaraf edilmiştir. Bu odaklar planlarını değiştirmiş ve beş partiyi bir araya getirmiştir. Bu planlar da Cumhurbaşkanımız ve Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli sayesinde bertaraf edilmiştir. Ülkemize oynana oyunlar nettir. Şimdi yapmamız gereken 15 Temmuz ruhu gibi, şahadet emri almak için buradayız. Sayın genel başkanımız Murat Şahin Bey’in milli çağrısı ile Ak Parti’ye üyeliğimizi yaptırmaya geldik. Bu üyeliklerimiz milli üyelik, bu duruşumuz milli bir duruştur.” dedi.

YİĞİT; TÜRKİYE İTTİFAKI ORTAK DEĞERLERLE OLUŞUYOR

Şamil Yiğit ise; ”Birliliğimizi rabbim hayırlı kılsın. 15 Temmuz sonrasında ülkenin bakış açısı değişmiştir. Yaptığımız ittifaklar da safımızın göstergesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da, Türkiye İttifakı derken, bunu kast etmiştir. Biz bu duruşun güzel neticeleneceğine inanıyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.

Bizim davamızı ümmet bilinci ile sürdürüyoruz. Doğu Türkistan da, Arakan da, Filistin de bizim davamızdır. Zor bir yoldayız. Zor yola güçlü liderler ve iyi insanlarla çıkılır. Bizler, Allah rızası için çalışıyoruz. Bizlere ümmetin umudu olarak bakılıyor. Bizlerin de bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Yurt dışına çıktığımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi mazlum coğrafyalarda telaffuz ediliyorsa, bizler de sorumluluğumuzu bilmeli, buna göre hak yolunda davamızı sahiplenmeliyiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017