Simülatörle hatasız üretim projesi başlıyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ortağı Olduğu Simülatör İle Hatasız Üretim Projesi BEBKA Tarafından Kabul Edildi.

İlçemizde üretim sektörüne istihdam sağlayan, üretime yenilikçi bireyler yetiştirmeyi misyon haline getiren Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eğitimde çığır açacak bir projesi BEBKA tarafından kabul edildi.

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 27 okul arasından ikinci olmayı başardı.

Mesleki yeterliliği ile kabul gören, ekonomiye değer katan Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kurumları ile piyasanın bütünleşmesini sağlayacak

“Simülatörle Hatasız Üretim Projesi” başlıyor.

Kurulacak olan simülatör atölyesi sayesinde öğrenici gelişimini birebir gözlemleyecek ve eğitimin her aşamasındaki kazanımlarını tespit edebilecek. Endüstrinin en önemli alanlarından biri olan kaynakçılık alanında vasıflı eleman ihtiyacını karşılayacak. Bunun yanı sıra kalıcı öğrenme, etkin bir eğitim, iş güvenliğinin daha iyi uygulandığı nitelikli eğitim sağlanmış olacak.

Proje hakkında bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, “Ticaret ve Sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesinde her zaman katkı sağlayan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası proje ortakları arasında yer alıyor. Birlik, bütünlük ve dayanışma sağlayan, sanayi ve ticaretin menfaatlerine uygun gelişmeleri destekleyen GTSO projenin yaygınlaştırılması, sürdürülebilmesi anlamında katkı sağlayacak. Bu nedenle iki kurum arasında protokol imzaladık. Böylece Gemlik bölgesinde yer alan üretim yapan fabrikalara kaynak alanında kaliteli, piyasanın istediği niteliklere sahip personel yetiştirerek iş gücü eksikliğinin çözümüne katkıda bulunacağız. Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin projeye katkı sunan emek veren öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Gemlik’e hayırlı olsun” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017