Işık’tan Serintürk’e Geçmiş Olsun Mesajı

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediyesinde yaşanan ve Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’ün rehin alınması olayıyla alakalı açıklama yaptı. Yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu ifade eden Işık, Serintürk ve Gemlik Belediyesine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Bursa Milletvekili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Gemlik Belediyemizde yaşanan menfur olay, kabul edilebilir bir şey değildir. Hem devletin kurumuna, hem de bir kadın başkan yardımcısına yapılan hain saldırı, bizleri de ziyadesi ile üzmüştür.

Olayı haber aldığımız andan itibaren, bölgemizde bulunan arkadaşlarımız ve kurumlarımızla temasa geçtik. Emniyetin zamanında müdahalesi ile olay son bulmuş, Başkan Yardımcımız ve onun sekreteri yara almadan olayı atlatmıştır. Gemlik’in bu tarz konularla anılıyor olmasından dolayı bizler de üzgünüz. Zanlının kısa sürede işlemlerini yapan ve tutuklanmasını sağlayan Adliye personelimize ve savcılığımıza da teşekkür ederiz. Ümit ediyoruz ki, hiç bir devlet kurumumuzda benzer olaylar yaşanmasın, böyle olaylara da kadınlarımız maruz kalmasın.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017