Protokolden Serintürk’e geçmiş olsun ziyareti

Gemlik ilçe protokolü Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Gemlik Belediyesi’nde yaşanan münferit olaydan sonra ilçe protokolü de Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Binb. Barış Bozkurt, Gemlik Askeri Veteriner Okulu Komutanı Albay Sacit Sabuncu ve İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce’den oluşan heyeti Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan karşıladı.

Bu tip münferit olayların bir daha yaşanmamasını dileyen Başkan Serintürk desteklerinden dolayı tüm Gemliklilere teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’te barış ve huzurun sağlanması için ne gerekiyorsa tüm kurum ve kuruluşların birlikte yapacağını dile getirdi. Zorbalıkta bulunan insanların kanunlardaki açıklardan yararlanarak bir süre sonra topluma karıştığını belirten Başkan Sertaslan, bir daha benzer olaylar yaşanmaması için bu insanların tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Serintürk’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez ise “arzu etmediğimiz, üzücü bir olay yaşandı. Zeynep Hanım’ı soğukkanlı ve sağduyulu davranışından dolayı kutluyorum. Emniyet güçlerimiz ve belediye çalışanlarımızı da tebrik ederiz. Gerçekleşen bu olay Gemlik Belediyesi’ne değil, hepimize yapılmıştır ve asla kabul edilemez” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017