Umurspor Galip, Çotanak ve Körfez Mağlup

Bursa 1. Amatör Küme müsabakalarında ikinci hafta geride kaldı. İkinci haftada sahaya çıkan üç Gemlik ekibinden, sadece Umurspor maçını kazandı.

İlk maçında deplasmanda Barbarosspor ile berabere kalan Gemlik Umurspor, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda Cihanspor ile karşı karşıya geldi. İlk maçını sahasında kaybeden Cihanspor, Umurspor karşısında maşın hemen başında golü bularak, müsabakanın devamında savunma ağırlıklı oyun sergiledi. Müsabakanın ikinci yarısının ilk bölümünde de eşitlik bozulmadı. Antrenör ve oyuncu olarak kulüpte görev yapan Abdullah Apak’ın, oyuna dahil olmasıyla skor değişti. Umurspor Tuncay ve Abdullah Apak’ın golleriyle maçı 2-1 kazandı. 2 haftada aldığı 4 puanla da ligin üçüncü sırasında yer buldu.

Diğer Gemlik ekibi Çotanakspor ise Panayır ile Gemlik Suni Çim Sahada karşılaştı. Müsabakada çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Gemlik ekibi, 90+3’de serbest vuruş sonrasın karabolde yediği golle müsabakadan 2-1 yenik ayrıldı. İlk haftayı puansız kapatan Gemlik Körfezspor ise ilk hafta puan alamayan Mimar Sinan ile karşılaştı. Müsabaka 1-0 Mimar Sinan’ın üstünlüğü ile son buldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017