Özcanbaz; Ordumuz Muzaffer Olsun

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile alakalı MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz yazılı açıklama yaptı. Harekatın amacının Türkiye ve Suriye’nin güvenliği olduğunu ifade eden Özcanbaz, hedefin terör örgütleri olduğunun da altını çizdi.

Özcanbaz, harekatın amacının bazı çevreler tarafından saptırılmak istediğini belirterek; ”Kahraman Türk Ordusu, hassas ve planlı bir düzenle Barış Pınarı Harekatını başlattı. Ülkemize ve bölgemize karşı olan terör tehdidine karşı yapılan operasyon, bölgeye zulmeden terör örgütlerinin hareket alanını kısıtlamak ve bölgeyi terörden arındırmak için başlatılmıştır.

Ordumuzun harekatı uzun dönemdir planlanan ve sivillerin zarar görmemesi adına adım adım işleyen sürecin tezahürüdür. Burada hedef, tamamen terör örgütleridir. Harekatın başarılı olacağına güvenimiz tamdır. Binlerce yıllık ordu geleneği ve düzeni olan Kahraman Türk Ordusu, bölgede yaşayan farklı etnik kökene mensup insanların da, güvenliği için harekatı gerçekleştirmiştir. Bizler de, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, kahraman ordumuzun yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017