MHP’den Giresunlular Derneğine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Gemlik Giresunlular Derneğini ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette, MHP’lileri Dernek Başkanı Halil Ataş ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette söz alan MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Gemlik farklı kültürlerin bir araya gelmesinden dolayı kültürel zenginliği olan bir ilçe. Giresun’dan gelen vatandaşlarımız da, Gemlik’in kültürel hayatına ve ekonomisine önemli katkılarda bulunmuştur. Önemli bir dönem de inşaat sektörünün ana kaynağını sağlamıştır. Bu dönem dernek sosyal anlamda da ciddi gelişim içindedir. Bu bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Gemlik’in gelişimi adına STK’ların da, ellerini taşın altına koyması, ciddi bir kazanımdır” dedi.

Gemlik Giresunlular Dernek Başkanı Halil Ataş ise; ”Gemlik’i seven ve Gemlik adına çalışan arkadaşlarla bir araya gelmek bizleri memnun etti. Dernek olarak önemli misyon üstlendik. Geçmişten gelen miras ve hafızamızla bu yolda ilerliyoruz. Bize destek olanlara ve çalışmalarımıza katkı sağlayanlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017