SEKTÖRÜN ÖNEMLİ FUARINDA ÇAĞAN DEPOLAMA YERİNİ ALDI

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ve Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) işbirliğiyle bu yıl 23-26 Ekim tarihleri arasında beşincisi düzenlenen olan ‘Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı Türkiye’de konusunda tek ihtisas fuarı olarak dikkat çeken fuarda Gemlik Firması da yerini aldı.

Global buluşma noktası olarak sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda, Çağan Depolama sektördeki yerini almış oldu.

Çağan Depolama A.Ş.’den yapılan açıklamada,  son teknolojiyi kullanarak fuara ev sahipliği yapmak adına tüm hazırlıkların sona erdiği bildirildi.  Son dönemde yaptığı yatırımlar ve kısa sürede aldığı ivme ile dikkat çeken Gemlik Firması, yeniliklere adaptasyon konusunda da, bölgenin en dikkat çeken firmalarının arasında yer aldı.

Fuar ile alakalı açıklama yapan Çağan Depolama A.Ş. müdürü Soner Güç; ”Gemlik’te depolama anlamında müşterilerimize kaliteli hizmet vermekten dolayı ve böylesine güzel fuarda Gemlik firması olarak yerimizi almaktan gurur duyuyorum’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017