29 Ekim Finalinde Koray Avcı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, ünlü sanatçı Koray Avcı Gemlik’te sahne aldı. Gemlik Demokrasi (İskele) Meydanında düzenlenen programa, Gemlik ve Bursa çevresinden on binlerce müziksever katıldı.

19.23 DE YÜRÜYÜŞ BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının akşam programı, Gemlik Stadyumunun önünden fener alayı eşliğinde yapılan yürüyüşle başladı. Yürüyüşte, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, kurum ve dernek yöneticileri de yer aldı. Binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş, Gemlik Demokrasi (İskele) Meydanında son buldu.

Koray Avcı konseri öncesinde, Gemlikli Sanatçı Anıl Can sahne aldı. Popüler şarkıları seslendiren sanatçı, programdaki doluluğa da dikkat çekti.

KORAY AVCI – SERTASLAN DÜETİ

Ünlü sanatçı Koray Avcı’nın sahne almasıyla meydandaki coşku doruk noktasına ulaştı. Samimi tavırları, anlattığı hikâyeleri ve şarkıları yorumlamasıyla izleyicilerden tam not alan sanatçının sahnede saçlarını taraması ve konserin bir bölümünde, sahneden inerek konser alanında vatandaşlarla yakınlaşması dikkat çeken ayrıntılar oldu.

Konserin son bölümünde ise Koray Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile düet yaptı. Neşet Ertaş’ın Leylam isimli eserini ikili birlikte yorumlarken, Sertaslan aynı zamanda Ud ile de esere eşlik etti. Programın sonunda Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan, Koray Avcı’ya zeytin fidanı, zeytin ve zeytin yapından oluşan hediyeler sundu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017