Amatörde Tek Kazanan Çotanakspor

Bursa Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Kümede hafta sonu oynanan müsabakalarda tek kazanan Çotanakspor oldu.

SÜPER AMATÖR BERABERE

Gemlikspor’un Şükraniyespor ile 2-2 berabere kaldığı haftada, Gemlik temsilcisi Vefaspor ise sahasında Kestel Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabaka ortasaha mücadelesi olarak sürerken, iki takım da bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. Vefaspor aldığı puanla puanını 7’ye çıkardı. Kestel ise 5 puana ulaştı.

ÇOTANAK SAHASINDA İLK DEFA KAZANDI

Bursa 1. Amatör Kümenin 6. Haftasında, deplasmanda 3 galibiyet alan ve sahasında oynadığı iki maçı da kaybeden Gemlik Çotanakspor, Gemlik’te Yeşildağ Spor ile karşılaştı. Sahasında ilk defa 3 puan kazanan Gemlik ekibi, müsabakadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Aldığı galibiyetle, Çotanakspor 3. sıraya yükseldi.

UMURSPOR SON DAKİKADA, KÖRFEZ YİNE KAYIP

  1. Amatör Kümedeki diğer Gemlik temsilcisi Umurspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 4-0’lık galibiyetin moraliyle Umurbey de Ertuğrul Gazi Mesken Spor maçına çıktı. zorlu rakibi karşısında müsabakanın tamamını üstün götüren ve 1-0 önde olan Umurspor, son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu. Umurspor 8 puanla 6. sırada yer buldu.

Sezona kötü başlayan, aldığı Arabayatağı galibiyeti ile moral bulan Gemlik ekibi, ardından Nilüfer’e kaybetmişti. Bu hafta deplasmanda oynadığı müsabakada ise Çiftehavuzlar’a 4-1 yenilerek son sıraya geriledi. 1 takımın düşeceği ligde, Tepecik Gençlikspor ile birlikte 4 puanda kalan Gemlik ekibinin, önümüzdeki haftalarda puanlar bularak düşme hattından uzaklaşması bekleniyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017