Gemlik Ak Parti’den TBMM Çıkarması

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Ankara’da bölge milletvekilleri ve bakanlarla görüşme yaptı. Gemlik adına yapılan görüşmeler sonrasında, grup toplantısına da katılan ilçe teşkilatı, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ak Parti Gemlik İlçe yönetimi ilk olarak Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a konuk oldu. Ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, grup konuşmasında dinlediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektiren parti heyeti, 65. dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, önceki dönem iç işleri bakanlarından Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel ve Atilla Öğünç ile de görüşme yaptılar. Son olarak da Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile gazi meclisi gezdiler.

Ziyaret sonrasında değerlendirme yapana Ak Parti Gemlik ilçe Başkanı Şamil Yiğit; ”Gazi Meclisimizi ziyaret ettik. Bu ziyarette genel başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettik. Gazi meclisimizde vekillerimizle de Gemlik ile alakalı konuları istişare etme imkanı bulduk. Vekillerimizin Gemlik ile alakalı düşünceleri de bizleri memnun etti” dedi.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017