Maçoğlu Gemlik’te Doğal Ürünler Mağazasını Açtı

Komünist Başkan olarak tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Gemlik’te organik ürünler mağazasını açtı.

Ovacık Belediye Başkanlığı döneminde doğal ürünler yetiştirip satarak bölgeye yaptığı kazançlarla dikkat çeken Maçoğlu, Ovacık Organik Ürünlerini de marka haline getirdi. Gemlik’te önemli bir nüfusa sahip olan Tuncelililer de, Gemlik Dereboyunda mağaza açarak ürünleri sunmaya başladılar.

Mağazanın açılış programına ise Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu katıldı. Maçoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen açılışa Gemlik Belediye Başkanvekili Emir Birgün, Gemlik Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Maçoğlu, Türkiye’nin her bölgesinde doğal ürünlerin bulunduğunun altını çizerek, her yörenin ürünlerinin doğru pazarlanması durumunda, hem bölgeye, hem de ülkeye katkı sağlayacağının altını çizdi. Maçoğlu, açılış kurdelesini ise aralarında yaşları en büyük olan bir erkek ve bir kadının kesmesini istedi.

Açılış sonrasında yoğun ilgi gören Tunceli Belediye Başkanı, uzun süre vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017