11 Milyon Fidan Kampanyasında Gemlik’te de fidanlar toprakla buluştu

Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından ”Geleceğe Nefes” sloganıyla hazırlanan fidan dikme kampanyasına Gemlik’te katıldı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın girişimleriyle Gemlik’te de Orman İşletme Müdürlüğünün kurulmasına da değinilen tören ülke genelinde olduğu gibi Gemlik’te de saat: 11.11’de başladı.

Programa Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, STK ve Kurum temsilcileri katıldı.

Program öncesinde, kampanya ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Programın devamında söz alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilk olarak Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a orman müdürlüğünün kurulmasındaki katkısından dolayı teşekkür etti. Ardından söz alan Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez ise sadece dikmekle kalınmaması, mevcut ağaçların ve doğanın da korunması gerektiğini sözlerine ekledi. Saat 11’i 11 geçe de, fidanlar Uludağ Üniversitesi Gemlik yerleşkesinde toprakla buluştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017