Gemlikspor 3 – Sölöz 0

Süper Amatör Lig C. Grubunda mücadele eden Gemlikspor, konuk ettiği Sölöz Gençlerbirliği 3-0’lık net skorla geçti. Gemlikspor, bulduğu pek çok net pozisyondan da yararlanamadı.

Gemlik Atatürk Stadyumu oynanan mücadeleyi  Alperen Aksu, Resul Emre Göçmen,  Lokman Atar, hakem üçlüsü yönettiler. Müsabakayı Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, meclis üyeleri, dernekler platformu üyeleri de Gemlik Stadyumunda izledi.

Müsabakaya iki takım da mücadele gücü yüksek başladı. Gemlikspor’un ilk andan itibaren baskısını hissettirirken, müsabakanın 8’inci dakikasında, Tansel’in hareketlenmesi sonrasında attığı şut, kaleciden sekerek giderken, topa Ömer müdahale etti ve Gemlikspor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da Gemlikspor hızlı başladı. Değişiklikler sonrasında kısa süre oyundan düşen Gemlikspor, ardından yine üstünlüğü ele aldı. 74’te Hanifi’nin ayağından ikinci gol geldi. Gemlik ekibi  74.dakikada Ömer’in  akıl dolu pasla defansın arkasında topla buluşturduğu Hanifi, şık bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı.

78.dakikada Gemlikspor’da Mustafa’dan aldığı topu Emray Meydan, estetik bir vuruş sonucunda iki yan direğe de çarpan top gol ile sonuçlandı: 3-0.

Kalan bölümde konuk takım değişikliklere rağmen skoru değiştirme çabaları etkili olamayınca karşılaşma Gemlikspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

  1. Hafta sonunda 2. Galibiyet, 1. Beraberlik ve 2. Yenilgi alan Kırmızı-Beyazlılar 7 sıra ve 7 puan yoluna devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar ligin 6.Haftasında Hacıvatspor sahasına konuk olacak.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017