Gemlikspor fırsatı tepti

Bursa Süper Amatör Küme C grubunda mücadele eden Gemlikspor, deplasmanda karşılaştığı Hacivat Spor ile 2-2 berabere kaldı.  16. Dakikadan sonra kırmızı kart cezasından dolayı 10 kişi oynatan Hacivat, zorlu maçta puan almayı başardı.

Müsabakaya tutuk başlayan Gemlikspor, rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen ilk yarı sonuna kadar oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettiremedi. Hacivat bulduğu 2 pozisyondan da yaralanamayınca müsabakanın ilk yarısı 0-0 bitti.

İkinci yarıda kornerden kalesinde golü gören Gemlik ekibi 5 dakika sonra Mustafa’nın kanattan bindirmesi sonrasında Okan’ın ayağından bulduğu golle eşitliği yakaladı. Ardından çok sayıda fırsat bulan Gemlikspor, Turgay’ın düşürülmesinden kazandığı penaltı ile skoru 2-1’e getirdi. Basit savunma hataları sonrasında kalesinde ikinci golü gören Gemlik ekibi, Ömer ve Tansel’in bulduğu pozisyonlardan da yararlanamayınca 1 puana razı oldu. Müsabakanın son bölümünde ise Antrenör Yurtsever de hakem tarafından kırmıza kart görerek tribüne gönderildi. Gemlikspor aldığı beraberlik sonrasında 8 puana ulaştı.  Önümüzdeki maçta ise deplasmanda lider Duaçınarı ile karşılaşacak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017