GTSO eski Başkan Kemal Akıt’a onur plaketi verdi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtları 40 yılı aşan üyelerine Onur Plaketi dağıtımı devam ediyor. Oda yönetim kurulu  GTSO da 32 yıl yönetim kurulu Başkanlığı yapan Kemal Akıt’ı işyerinde ziyaret ederek Onur Plaketi takdim ettiler.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Kemal Akıt’a Gemlik’e ve GTSO’ya yaptığı katkılardan dolayı onur plaketi verdiler.

Ziyarette konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir,“Kemal Başkanım dan aldığım tecrübe ile ilk olarak meclis başkanlığı görevinde bulundum. Ardından bayrağı kendisinden devraldım. Onların izinde yolumuza devam ediyoruz.  Kendisini 40 yıldır tanıyorum, değer verdiğim, saygı duyduğum bir  büyüğüm, ağabeyimdir. GTSO sizinle çok yol kat etti. Odamızın gelmiş olduğu profesyonel yapı,  temsil kabiliyeti sizin eserinizdir. İlçemiz, Odamız için yaptıklarınız için bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Sağlıklı ve sıhhatli bir ömür diliyorum. Her daim kapısını çalacağımız, bilgi ve tecrübelerine başvuracağımız büyüğümüzsünüz.” dedi.

Kemal Akıt ise yaptığı konuşmada hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, GTSO yöneticilerine teşekkür etti. Akıt şöyle konuştu;

“Sizlerin bu iyi dileklerini ve düşüncelerini duymak için ömrümü verdim. Önemli olan bu kabiliyeti kazanmak değil, devam ettirmek ve daha ileriye taşımaktır. Şerefimizle, özveriyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu güzel jestiniz beni çok mutlu etti. Ufak jestler büyük mutluluktur, vefa örneğidir. Üyeleri hatırlamak, onların özel kişi olduğunu bilmek, takdir etmek, teşviktir, onurdur. Sizleri bu yaklaşımınızdan dolayı ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Meclis Baş kanı Hasan Yıldırım ise; “Kemal başkanımla uzun yıllar birlikte çalıştık. Makam saygısı, mütevazilik, eşit ve adaletli olmak gibi bir çok şeyi sizden öğrendik. Bu itibarı güzelce taşıyıp camiamıza en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi. Ardından Odaya ve Gemlik’e yaptığı değerli hizmetlerinden ötürü Kemal Akıt’a onur plaketi verildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017