CALOR Çotanakspor’a sponsor oldu

Yedek parça ve makine ihracatı da yapan Calor Mühendislik, Bursa 1. Amatör Kümede Gemlik’i temsil eden Gemlik Çotanakspor’a sponsor oldu.

Genç işadamı Çetin Güler’in firma sahibi olduğu Calor Mühendislik, Gemlik Çotanakspor’a forma ve göğüs reklamı sponsoru oldu. Kulüp yönetimi ile aralarında imzalanan protokol sonrasında sponsorluk resmi olarak başlarken, firma sahibi Çotanakspor’un son dönemdeki çıkışının Gemlik adına önemli kazanç olduğunu ifade etti. Çetin Güler sözlerinin devamında “ Anlaşmamız resmi olarak sezon sonuna kadar devam edecek. Fakat talep gelmesi durumunda elimizden geldiğince destek olmak isteriz. Türkiye genelinde şu anki mevcut ekonomik koşullarda sponsorluk için zor bir dönem olmasına rağmen, Çotanakspor Başkanı, Değerli Hocası ve Futbolcu kardeşlerimiz için destekte bulunmak istedik. Bu durumdan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kulüp yönetimi de Bursa Süper Amatör Kümeye çıkma mücadelesi veren takımlarına destek oldukları için Calor Mühendislik firmasına teşekkür etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017