Yıldız; Devlet Simit mi Satacak?

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı, Baş müşahit ve müşahit toplantılarına hız verdi. Konu ile alakalı olarak konuşan başkan Ahmet Vakkas Yıldız, sandık müşahitleri ve baş müşahitlerini önemsediklerini ve kendilerinin ‘Milli Görüş’ü anlatma yolunda bir anahtar olduklarını dile getirdikten sonra şunları söyledi.
‘Maalesef ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlar her geçen gün büyümekte ve bir çığ gibi hızla üzerimize gelmektedir. Gereken önlemlerin alınmaması durumunda verilecek zayiatta maalesef büyük olacaktır. Çabamız, yaşanılan sorunların halkımıza anlatılması ve seçim gününde sandığa gittiklerinde vicdan rahatlığıyla oy kullanmalarını sağlamaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu kısır döngüden çıkabilmesinin tek yolu Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıdır.’ Şeklinde konuşan başkan Yıldız sözlerini şöyle tamamladı.
Simitçilik Yapmak İçin Mi Bunları Satınız?
‘Devlet kumaş mı üretirmiş dediler SÜMERBANK’ı sattılar. Devlet sigara mı üretirmiş dediler TEKEL’i sattılar. Devlet kağıt mı üretirmiş dediler SEKA’yı sattılar. Devlet şeker mi üretirmiş dediler ŞEKER FABRİKALARI’nı sattılar. Devlet demir mi üretirmiş dediler DEMİR-ÇELİK’i sattılar. Devlet tank mı üretirmiş dediler TANK PALET FABRİKASI’nı sattılar; ama devlet SİMİT satar diyerek SİMİT SARAYI’nın %51 hissesini satın almaya kalkıyorlar. Maalesef, çiftçinin bankası şimdi simitçilik yapmaya hazırlanıyor.’

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017