Gemlik Şehir İçine 28 Yeni Araç

Gemlik 73 Nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Derneği, Gemlik Şehir İçi hatlarında çalışan 28 adet aracı yeniliyor. Karsan Jest marka midibüs sipariş eden kooperatif, Gemlik’e farklı müjdeler de verdi.

ŞEHİR İÇİNDE BÜYÜK YENİLİK

Ocak Ay’ında faaliyete geçecek midibüslerin, sefer sayılarını artıracağı ve bekleme süresinin yarıya düşeceği belirtilirken, aynı zamanda farklı noktalardan da ek sefer hizmeti verilebilecek. Araçlar, Toplu Taşıma Yönetmeliğinin tüm şartlarına da uyuyor. Araçlarda klima, engelliye tam erişim sağlayacak alçak taban ve dijital gösterge özelliklerine de sahip. Hem çağa uyum sağlayan, hem de taşıma adına pek çok özelliği barındıracak olan araçların, Gemlik Şehir içi ulaşımında önemli bir yenilik ve rahatlama sağlanacağı düşünülüyor.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlik 73 Nolu Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın; ”Gemlik’te toplu taşıma konusunda vatandaşlarımızın ve üyelerimizin ortak önceliklerini önemsiyoruz. Bu nedenle de, yenilenme ve daha iyi hizmet verme adına çalışıyoruz. Önemli bir yatırıma ve projeye imza atıyoruz. Projemizde bizlere destek veren Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a, Burulaş Genel Müdürü Kürşad Çapar’a, Müdür Yardımcısı Erdinç Alkan’a teşekkür ederiz.

Bizler, Gemlik’te taşıyıcılık sektöründe yer alan, aynı zamanda da insana hizmet veren bir kooperatifiz. İnsan odaklı çalışmaya ve yenilikler yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de, yapacağımız değerlendirme sonrasında oluşacak yeni hatlarımızı duyuracağız. Gemlik’e hayırlı olsun” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017