Ak Parti’den Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılın ülkemize, milletimize, şehrimize, güzel ilçemize tüm güzelliklerin ve halkımızın beklentilerinin karşılanacağı sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı bir 2020 yılı diliyorum.
Huzur ve beraberlik içerisinde tek gayemizin ilçemize fayda sağlayacağı çalışmaların yoğunluğu ile uğraş verdiğimiz bir yıl olsun inşallah, aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen “Yeniliğe Yolculuk” buluşmasında Türkiye Otomobilleri Girişim Grubu (TOGG) tarafından yapılan yerli otomobilimizin tanıtım lansmanı gerçekleştirilmiştir. Yerli otomobil fabrikasının Gemlik’te bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (HARA) arazisine yapılacağının müjdesini vererek Gemlikimizi onurlandırmıştır.
Bu gurur ve onur için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hükümetimize , Bursa Milletvekilimiz Sn. Zafer IŞIK ve diğer Bursa Milletvekillerimize, İl başkanımız Ayhan Salman’a , Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve AK Parti ilçe teşkilâtımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.
Gemlik te yapılacak olan fabrika şehrimize büyük bir değer katacak ve 4300′ den fazla kişiye istihdam sağlayacaktır. Buna bağlı olarak Gemlikimize ait büyük yatırım projeleri gerçekleştirilecektir. TOKİ başkanlığımızın yapacağı 500 konut ve Bursa Büyükşehir Belediyemizin Gemlik’teki ulaşımı rahatlatması adına şehir içerisindeki 28 adet otobüsün yenilerek daha sık kullanılacak hale getirilmesi, köylerimizin ve mahallelerinin asfaltlama ve parke taşlarının yapılması , köylerimizin mezarliklarının gözden geçirilip yenileme çalışması Bursa Büyükşehir Belediyemizin ve Hükümetimizin Gemlik’e verdiği önemi göstermektedir.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’nin verdiği destek herkesçe malumdur bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de Kurşunlu Mahallesi’nde Büyük Şehir Belediyesine ait olan binanın huzur evi olarak Gemlik Belediyesi’ne tahsis edilmesidir. Yapılacak olan faaliyetler destekler daha da çok sürecektir. Gemlik’te yapılacak olan faydalı projelere destekler sürecektir.
Gemlik bundan sonra Zeytinin başkenti olduğu kadar Sanayininde başkenti olacaktır. Değişen, büyüyen Gemlik birlikteliğin, bütünlüğün ve istihdamın sağlandığı yer olacaktır. Yarım kalan hikaye Gemlik’te yazılmaya devam edecektir.
Şahsımıza ve teşkilâtımıza bu imkanları verdiğiniz için teşekkür

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017