MHP’den Yerli Araç İçin Teşekkür Ziyareti Önerisi

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediye Meclisinde Gemlik ile alakalı çeşitli konuları soru önergesi halinde sundu.

MKS, Bağkur Sanayii Yolları, Hisar Mahallesinde yapımı başlanan Kuran Kursu’nun tamamlanması, yaya kaldırımlarının tamamlanması, ana arterlerin ışıklandırılması ve Yerli Otomobil Fabrikasının Gemlik’te yapılacak olmasından dolayı Ankara’ya teşekkür ziyareti yapılması dâhil çeşitli konuları gündeme getirdiler.

ANKARA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gemlik Belediye Meclisi MHP Grup Sözcüsü Osman Durdu, Gemlik’te yapılacak olan yerli otomobil için teşekkür etmek adına, geçmişte verdikleri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret önerisini yeniledi.

HALKA SORULAN KONULAR NE OLDU?

Vatandaşlara anket ile sorulan konular ile alakalı da soru önergesi veren MHP, yazılı önergesinde şu ifadelere yer verdi;  ”Belediye başkanı olarak göreve geldiğiniz günden bugüne kamuoyundan takip ettiğimiz kadarıyla çeşitli konular hakkında vatandaşlarımızın görüşünü almak koşuluyla  anketler yaptırdınız?

Örneğin eski pazar caddesi yolunun tek yön mü, çift yön mü ve yaya kaldırımları yeterli mi yetersiz mi gibi. Bu konu ve diğer konular hakkında  yaptırdığınız anketlerin sonuçları nelerdir ve bu sonuca göre uygulamaya başladınız mı?”

MKS KONUSU ÜNİVERSİTEYE SORULDU MU?

MKS Marmara konusu ile alakalı da, Büyükşehir Belediyesinde MHP Meclis Üyesi Osman Durdu tarafından gündeme getirilen Marmara Kimya ile alakalı konu Gemlik Belediye Meclisine de soruldu. Büyükşehir Belediye Meclisinde, ”aradan geçen zamanda Ünversiteden görüş alınabilirdi, geçen sürede neden alınmadı?” şeklinde MKS konusunun sorulmasının ardından, Gemlik Belediye Meclisine verilen yazılı önergede şu ifadelere yer verildi ;”Marmara Entegre Kimya Sanayi A.Ş Gemlik şubesinin deniz suyu ile soğutma projesi hakkında teknik bir üniversiteden belediyemiz tarafından rapor talep edilmesini ve bu raporun Gemlik kamuoyu ile paylaşılmasını talep ediyoruz.

HİSAR MAHALLESİNDEKİ KURAN KURSU NEDEN YARIM BIRAKILDI?

Gemlik Hisar Mahallesinde inşaatının kabası geçtiğimiz dönem Gemlik Belediyesi tarafından yapılan Kuran Kursu ile alakalı konu da, yeniden meclise taşındı. MHP Grubu soru önergesinde şu ifadelere yer verdi; ” İlçemiz Hisar mahallesinde kaba inşaatı tamamlanmış olan Kuran kursunun tamamlanmasını; bu aşamada en azından çatısının kapatılmasını  ve dış cephesinin yapılmasını  talep ediyoruz.

 

 

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017