VEKİL IŞIK MHP’DE ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNDİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti Başkanı Şamil Yiğit ve  İlçe Yönetimi, MHP Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Gemlik ve ülke gündemi ile alakalı çok sayıda konuya değinilen ziyarette, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a Gemlik’in sorunlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı sözlerine şu şekilde devam etti ”Hem memleketimize, hem de bizlere önemli katkıları var. Rahat ulaşabildiğimiz, sıkıntılarımızı paylaşabildiğimiz. Geçmişten bugüne bizlere katkıları olan bir ağabeyimiz. Memleketimizi de TBMM’de başarıyla temsil ediyor. Bizi yalnız bırakmıyor. Bizi yalnız bırakmıyor. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”

SİZLERİN DE MİLLETVEKİLİYİM

Zafer; İlçelerden Ak Parti İlçe Teşkilatları ile yaptığımız çalışmalar kadar, MHP İlçe Teşkilatları ile de çalışıyorum. Cumhur ittifakını bölgemizde daha da yüceltme anlamında gayret içindeyiz. Eğer kabul ederseniz, sizlerin de milletvekiliyim.

Son süreçte pek çok şey yaptık. Zeytin üreticilerinin kiloda 15 kuruş destek almasını sağladık. Rakam az görünse de, hiç bir maliyet olmadan 15 kuruş malınızın değerlenmesi önemli. Artırılması için de çalışma yapacağız. Öncelik, destek kararını almaktı. Geçtiğimiz hafta onaylandık, e sınav merkezini Gemlik’e getirdik. İlçe Başkanlığımız döneminde de açık öğretim sınavlarını Gemlik’e getirmiştik. Dönemin milletvekili Hüseyin Şahin’in de katkısı olmuştu. Şimdi de E-Sınav ile yapılan tüm sınavları Gemlik’te yapacağız. Bursa’da okul aramak, yolda zaman kaybetmek zorunda olmayacaklar. Orhangazi ve İznik’te sınav merkezinden Gemlik’te faydalanabilecek.

Yerli ve Milli otomobilin fabrikasının en geç Mayıs’ta temelini atacağız. Sanayi Bakanımızla beraberdik, bununla alakalı Bursa’ya gelecek ve sunumu yapılacak. Takip ettiğimiz sulama ve baraj projelerimiz var.

OTOMOTİVİN BAŞKENTİ GEMLİK

Gemlik – Mudanya yolunu önemli bir noktaya getirdik. Bunu da kısa sürede tamamlamış olacağız. Kurşunlu’ya doğalgazı getiriyoruz. Hattın geçeceği yerle alakalı sıkıntı söz konusuydu. Sıkıntıyı çözmek adına Karayolları Genel Müdürümüzle görüştük. Karayollarına bağlı bölgeden yolu geçireceğiz. Milli Eğitim Bakanımızla görüşme yaptık. Teknik liseye otomotiv ile alakalı bölüm açılmasını istedik. Otomotivin başkenti Gemlik’te bununla alakalı bölüm de açılacak” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017