ABLA DA İŞKENCE GÖRMÜŞ

Gemlik’te 9 yaşındaki Suriyeli Muhammed Hüseyin’in Gemlik’te yaşadığı evin banyosunda öldürülmesi ile alakalı konu genişletildi. Çocuğun ablasının da benzer işkencelere maruz kaldığı öğrenildi. 14 yaşındaki abla Hamide Hüseyin’in de sırt bölümünde yanıklar ve darptan dolayı Bursa Şehir Hastanesinde tedavi altına alındığı ve ifadesinin hastanede alınacağı bildirildi.
Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü Asayiş Bürosu ve Çocuk Bürosunun mahalleli ve görgü şahitlerinin ifadesi ve savcılık talimatıyla küçük çocuğun babası Yahya H.(40) ve üvey annesi Emine H.(44) ile iki kardeşinin gözaltına almasının ardından, şok edici detaylar çıkmaya devam ediyor. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada çocuk yaşta işkence ile hayatını kaybeden Muhammed Hüseyin’in ablası Hamide Hüseyin’in de işkence mağduru olduğu ve özellikle vücudunun sırt kısımlarında yanıklar bulunduğunu tespit etti. Abla Hamide Hüseyin’de Bursa Şehir hastanesinde tedavi altına alındı.
Cimer’e de şikâyet edildiği ve Ailenin ekonomik durumunun iyi olduğunu ifade eden vatandaşlar, CİMER’e yazdıkları 22 Temmuz 2019 tarihli şikâyette, Üvey annenin kendisinden olmayan çocuklara işkence yaptığını, dilendirdiğini, kaymakamlıktan aldığı yardımları çarçur ettiği ifade edilerek, üvey çocukların sahiplenilmesi gerektiği öne sürüldüğü öğrenilmişti.
Bilindiği gibi Gemlik’te dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 9 yaşındaki çocuk evinde ölü bulunmuş, savcılık incelemelerin ardından minik beden kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa adli tıp kurumuna gönderilmişti.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017