Tedavi gören ablanın ifadeleri kan dondurdu

Muhammet Hüseyin’in vahşice öldürülmesi ile alakalı konunun soruşturması emniyet tarafından genişleterek devam etti. Sırtındaki yanıklardan dolayı Bursa Şehir Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi gören 9 yaşındaki Muhammet’in ablası Hamide Hüseyin’in (14) ifadeleri ise adeta kan dondurdu.

ZORLA DİLENDİRİLDİK, ÇÖP TOPLADIK

Yanık Ünitesinde tedavi görürken ifadesi alınan Hamide Hüseyin, kardeşi Muhammet Hüseyin’i üvey annesi Emine Hayyu’nun işkence ederek öldürdüğünü ifade ederken, sürekli üvey annelerinden dayak yediklerini, işkencelere maruz kaldıklarını, dilendirildiklerini ve bazen de çöp topladıklarını beyan etti.

ZORLA ÜZERİMİZE KAYNAR SU DÖKÜYORDU

Kendi yanıklarının da kaynar su dökülmesinden dolayı oluştuğunu söyleyen minik Hamide, yaklaşık 8 – 9 gündür babası ile üvey annesinin kavga ettiğini, gün içinde de annelerinin kendilerine işkencesinin devam ettiğini söyledi. Kardeşine de aynı işkencenin yapıldığını dile getiren Hamide’nin sırf bölümünün kaynar sudan dolayı soyulmaya döndüğü öğrenildi. Kardeşi Muhammet’in de vücudunda ciddi yanıkların ve çamaşır suyu izlerinin bulunduğu örenilirken, uzun zamandır işkenceye maruz kalan çocukların çektikleri acılar, yaşanan vahşetin boyutunu gözler önüne serdi.







Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017