CHP’li gençlerden vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kolu üyeleri, yaşlıları unutmadı.

CHP Gemlik Gençlik Kolu, sosyal projelerine bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz günlerde Gemlik Belediyesi’nin TÜRKÖK ile başlattığı kök hücre bağışı kampanyasına destek olan CHP’li gençler son olarak huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

Bursa Nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni ziyaret eden gençler, burada kalan yaşlılar ile sohbet ettiler. Ziyaretten önce temin ettikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim eden gençler, büyükleri ile duygulu anlar yaşadılar.

Ziyaret ile ilgili konuşan CHP Gemlik Gençlik Kolu Başkanı Ümit Balta, gençlerin büyüklerine karşı sevgi, saygı ve vefa örneği göstermeleri gerektiğini belirterek “huzurevinde kalan büyüklerimizin kimisi ihtiyaç sahibi oldukları, kimisi de yakınlarına yük olmamak adına huzurevinde kalmayı tercih ediyorlar. Herkesin bildiği şekliyle yaşça büyük insanlar hatırlanmayı bekler, konuşacak, sohbet edecek insanlar isterler. Biz de onlara kısa süreli de olsa moral olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz huzurevinin, değerli büyüklerimizin hayatını kolaylaştırıcı bir vazife gerçekleştirdiğini gördük. Gemlik’te de yakın zamanda belediyemiz eliyle hayata geçecek yaşlı bakım evi de, ilçemizde bu hizmete ihtiyaç duyan tüm büyüklerimize büyük bir fayda sağlayacaktır.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017