Kurumlar 8 Mart için bir araya geliyor

Gemlik’te sivil toplum kuruluşları 8 Mart için bir araya geliyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde düzenlenecek etkinlikler için Gemlik’te faaliyet gösteren çeşitli demokratik kitle örgütlerinin kadın temsilcileri bir araya geldi. Gemlik Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolu, İYİ Parti, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Gemlik Kadın Platformu, Gemlik Girit ve Rumeli Türkleri Derneği, Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, TÜM BEL-SEN, Atatürkçü Düşünce Derneği, Gemlik Tarih ve Kültür Derneği, Gemlik Cemevi, Dersimliler Derneği, Gemlik Yaşam Atölyesi, Eğitim-Sen, Büyük Kumla Kadın Girişimciler Derneği temsilcileri katıldı.

Gemlik’te ilk

8 Mart ile ilgili görüş alışverişinde bulunan çeşitli kurumlardan kadınlar, yürüyüş ve Zeytin Dalı Meydanı’nda basın açıklaması yapma kararı aldı. Programın önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenilirken, sadece kurum temsilcileri değil, tüm kadınlar 8 Mart etkinliklerine davet edildi.

Bu yıl gerçekleşecek 8 Mart programı, geçmiş yıllarda düzenlenen etkinliklerden farklı olarak pek çok kurumun bir araya gelmesi ile gerçekleşecek. Geçmiş yıllarda kurumların kendi programlarını kendilerinin gerçekleştirdiği Gemlik’te bu yıl ilk kez yaklaşık yirmi dernek ve siyasi parti bir araya gelerek kitlesel bir program düzenleyecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017