Çalışan 6 kadına sanat eğitimi

Jade Fier’o Sanat Atölyesi 33 çalışandan 6’sı kadın olan Torgue U.S.A koll. Şti Otomativ körük sistemleri firmasında, kadınlar gününe özel Work Shop çalışması yaptı. 8 Mart Kadınlar Günü gözetilerek yapılan çalışmada, firma çalışanı kadınlar seramik sanatını deneme imkanı buldular. Yeşim Özdemir tarafından verilen eğitim, öğlen saatlerinde başlayıp gün içinde devam etti.

Firma tarafından yapılan açıklamada; ”Firmamız 2015 yılında Burak Yılmaz öncülüğünde Bursa Serbest bölgesinde faaliyete geçmiştir. Süspansiyon sistemleri üretmekte olup satışlarımız %100 ihracattır.

Amerika başta olmak üzere, Kanada, Avustralya, Çin ve çeşitli Afrika ülkelerine satış yapmaktayız.

Faaliyette olduğumuz rekabetçi sektör içinde kalitemiz ile müşteri odaklı satış politikamız ile fark yaratmaktayız.

Faaliyet gösterdiğimiz sektör ne olursa olsun, başarıların en önemli kaynaklarından biri çalışanlara verilen destek olduğuna inanmaktayız. Bu desteklerden biri olarak dönem dönem çalışanlarımıza sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu günde 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle bayan çalışanlarımıza seramik sanatçısı Yeşim Hanım desteği ve önderliğinde seramik atölyesi düzenledik. Yeşim hanıma bu vesile ile teşekkür ederiz” denildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017