Kızılay’dan Koronavirüs Mağdurlarına Destek

Türk Kızılayı Bursa Şubesi, Koronavirüs (COVİD-19) salgını sonrasında, ekipleri ile çalışmalarına devam etti. Gemlik Kaymakamlığına da, 100 koli erzak desteğinde bulunan Türk Kızılayı Bursa Şubesi, Bursa genelinde hafta boyunca erzak dağıtımına devam edecek.

Bursa Kızılay Şubesinin destek kampanyasına Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Bursa Kızılay Şube Başkanı Davut Gürkan, Kızılay Gemlik Şube Başkanı Erdal Şimşekoğlu ve Kızılay gönüllüleri iştirak etti. Koliler Gemlik Kaymakamlığına teslim edildi.

Konu ile alakalı açıklama yapan Gürkan; Vefa Sosyal Destek gruplarımız, Valiliğimiz tarafından oluşturuldu. Bu konuda üzerimize düşen erzak ve gıda yardımı ile olan organizasyonu yürütüyoruz. Kaymakamlığımız tarafından oluşturulan Vefa Destek Grubumuzda Kızılay Gemlik Şube Başkanımız da var. Bizler Bursa’da iki bin beş yüz aileye ulaşıyoruz. Kızılay destek kartları ile de bin üç yüz aileye ulaşıyoruz. Şu anda Kızılay olarak Gemlik’e yüz erzak kolisi ve beş yüz kıyma ve kavurma dağıtımı yapıyoruz” dedi.

https://www.facebook.com/GemlikManset/posts/1036157256754279

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017