Ak Parti Milli Dayanışma Kampanyasına Dikkat Çekti

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de etkili olan küresel salgın Coronavirüs Covid-19 ile alakalı Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, değerlendirmede bulundu. 65 yaş üstüne destek çalışmalarına da değinen Yiğit, Milli Dayanışma Kampanyasına desteğe de Gemliklileri davet etti.

Yiğit’in açıklamaları şu şekilde; ”Çok kıymetli Gemlikli hemşerilerim, hepimizin bildiği gibi Ülkemiz olarak olağan üstü bir süreçten geçmekteyiz.

Çin in wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık Hükümetimizin ve Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde kurulan bilim kurulumuzun önlem ve tedbirleri ile ülkemize girişi geciktirilmiş oldu. Ama ne yazık ki bu salgın hastalık(korona virüs) tüm dünya da olduğu gibi şu anda ülkemizde de yayılmaya başladı. Devletimizin yetkili kurumlarının bizlerin sağlığı için aldığı önlemler sayesinde ülkemizdeki vaka sayısı şu an için kontrol edilebilir durumda. Bizlerin sağlığı için alınan bu önlemler özellikle risk gurubunda bulunan, 65 yaş üstü yaşlılarımız ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız için daha fazla önem taşımaktadır. Bu vesile ile bizde Ak Parti Gemlik teşkilatı olarak çalışmalarımıza başladık. Kadın kollarımız Gençlik kollarımız ve yöneticilerimiz ile evinden çıkmaması gereken yaşlılarımıza ve kronik rahatsızlığı bulunan hastalarımıza ulaşarak, Devletimizin diğer kurumlarında olduğu gibi talep ve ihtiyaçlarına cevap verip hizmet etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda İlçe teşkilatı olarak başlattığımız erzak yardım kampanyamızla da, hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza erzak olarak ulaştırıyoruz.

Değerli hemşerilerim, Devletimizin almış olduğu tüm tedbir ve önlemler bizlerin sağlığı içindir. Yarın daha kötü durumda olmamak adına bugünden, bizlerin sağlığı için uygulan tedbirlere harfiyen uymamız gerekiyor. Bu salgından bir an önce kurulmak için, aydınlık sabaha ulaşmamız için içinde bulunduğumuz bu günlerde sosyal mesafeyi ve önlemlerimizi en üst seviye ye çıkartmalıyız. Bizler çevremiz ve kendi sağlığımız için mümkün olduğunca evden çıkmamamız gerekiyor. Bizlerin sağlığı için başta sağlık personelimiz, güvenlik güçlerimiz ve tüm kamu personellerimiz seferber olmuş durumda bizler için kendi evlerinden ve ailelerinden uzaktalar. Ben Her birine şükranlarımı sunuyorum. Sağlığımız için alınan bu önlemler ve tedbirler ister istemez çalışma hayatımıza sekte vurabiliyor. Bu süre zarfı içerisinde, iş kaygısından dolayı sıkıntıya giren ve tabiri caiz ise evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız olmaktadır. Bu bağlamda MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ın öncülüğünde Devletimizin Başlatmış olduğu #BizBizeYeterizTürkiyem adlı bağış kampanyasına bizler de teşkilatımız olarak katılmış bulunmaktayız. Değerli iş adamlarımızdan ve durumu olan vatandaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Bu zor günlerin hep birlikte üstesinden geleceğiz. Teşkilatımızın kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır ve telefonlarımız sürekli açık olup destek isteyen her vatandaşımızın yanındayız taleplerine cevap vermeye çalışacağız.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017