İLİM YAYMA YURDU, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİSE HAZIR

Gemlik’te çok sayıda öğrenciye yurt imkanı sağlayan İlim Yayma Cemiyeti, Gemlik Eşref Dinçer Mahallesinde bulunan yurt binasını, sağlık çalışanlarına tahsis ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti Gemlik Şube Başkanı Necdet Yılmaz, Coronavirüs (Covid -19) salgını sürecinde, sağlık çalışanlarını fedakarlıklarına değinerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ”İlim Yayma Cemiyeti olarak tüm Türkiye’de Edirne’den Kars’a Giresun’dan Hatay’a dört bir yanında yurtlarımızla devletimizin ve milletimizin yanındayız. Öğrenci yurtlarımızı sağlık çalışanlarımıza tahsis ediyoruz.

İlim yayma cemiyeti Gemlik şubesi olarak da ilçemizde 2 yıldır yükseköğrenimde okuyan öğrencilerimize hizmet eden Yükseköğrenim kız  yurdumuzu ihtiyaç olması halinde sağlık çalışanlarımıza tahsis ediyoruz. 80 kişilik yudumuz devletimizin ve milletimizin emrindedir.

Her zaman olduğu gibi bu dönemde de fedakarca görevlerini sürdüren sağlık çalışanları için ne yapsak az. Allah, onlardan ve cemiyetimize  maddi-manevi katkıda bulunan herkesten razı olsun. İnşallah milletçe sergilediğimiz bu dayanışma ile zor günleri hep birlikte geride bırakacağız.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017