Gemlik’te Kuaförler Dezenfekte Ediliyor

Yeni Tip Koronavirüs Kovid-19 önlemleri kapsamında geçici olarak faaliyetine son veren kuaförler, 11 Mayıs Pazartesi günü önlemlerle yeniden açılacak. Gemlik Belediyesi, Gemlik’te faaliyet gösteren kuaförlerin dezenfekte çalışmalarına, Gemlik Belediyesi ekipleri de destek verdi.

Kuaförlerin dezenfekte çalışmalarını Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da yerinde incelerken, kendisine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da eşlik etti. Cumartesi ve Pazar günü, farklı mahallelerde dezenfekte çalışmaları devam ederek, güvenli bir şekilde açılışa kuaförlerin hazırlanacağı belirtildi.

KAYIŞOĞLU; 198 İŞYERİ DEZENFEKTE EDİLECEK

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Milletvekili Kayışoğlu; ”Gemlik Belediyemizin yaptığı çalışmalara bizler de eşlik etmeye geldik. Kuaförler iki ay aradan sonra açılacaklar. Gemlik’te 198 işyeri varmış bu kapsamda, hepsinin dezenfekte işlemlerini Belediyemiz yapacak. Kovid 19 salgını boyunca vatandaşın yanında ter aldılar” şeklinde konuştu.

SERTASLAN; GEMLİK COVİD SALGININDA ÇOĞU BÖLGEYE GÖRE İYİ DURUMDA

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ”Hep söylüyorum, Belediyeler ne yaparsa yapsın, vatandaşın alacağı önlemler önemli. Gemlik’te çok sayıda yere göre daha duyarlı hemşerilerimiz. Market sıraları ve sokağa çıkma ile alakalı da biraz dikkat edersek daha başarılı olacağız. Kuaförlerimizin, dezenfekte konusunda endişeleri vardı. Bizler bugün sağlık müdürlüğümüz aracılığı ile esnaf odamızdan aldığımız liste ile gidip işyerlerini ziyaret ettik ve dezenfeksiyon ihtiyacımızı karşılamayı amaçladık. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmasını istiyorum” dedi.




 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017