Asil Emlak 30 Yaşında

Gemlik’te Emlak Sektörünün sembol firması Asil Emlak, 30’uncu yılına girdi.

Firma tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; ”Gemlik’in önde gelen Emlak firması Gemlik Asil Emlak Ofisi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı olarak Kuruluşumuzdan bu gününe kadar 30 Yıllık iş hayatımız boyunca asla dürüstlük çizgisinden ödün vermeden Halkımıza hizmet etmeyi ilke edindik.

Firmamız, halkımızın zihninde yer etmiş olan genel Emlak Danışmanlığı anlayışını yıkmış, İşyerinde çalışma arkadaşlarımızın yasalar ve tüzüklerin öngördüğü hizmet standardını artıran, gelişen internet ve sosyal medya gücüne hızla ayak uydurmuş, kurumsal bilgi ve becerilere sahip, taşınmaz satış yetki belgeli, sertifikalı ve vergi levhalı emlak danışmanlığı anlayışıyla hizmet vermektedir.

“Emlak’ ta İlk İsim, Tek Güvence’’ sloganı ile emlak ve danışmanlık alanında patent haline gelmiştir. Her türlü gayrimenkulün satışını en kısa zamanda gerçekleştirmek isteyen halkımızın vazgeçilmez adresi haline gelen firmamız, internet üzerinden yaptığı yoğun satışlar ve birebir sıcak satışlar ile Halkımızın teveccühünü her zaman kazanmaya devam edecektir.

Alışıla gelmiş bir masa iki sandalye gibi emlakçılık kılıfından sıyrılarak; genç, dinamik ve dürüst kadrosuyla, alış veriş yaptığı her müşterisinin dostluğunu kazanma başarısını göstermiş, disiplin, adalet ve ahlak prensibinden asla ayrılmamıştır.

Firmamız Gemlik genelinde 30 Yıldır daima ilk sıralardaki yerini istikrarla korumaya devam etmektedir. Gerek İkinci el ve sıfır daire, gerek gelişmekte olan serbest bölge ve liman bölgesinde, sanayileşmeye destek veren firmamız, büyük yatırımcıların bölgemize gelişini artırmak maksadı ile yaptığı büyük arazi, liman yeri, fabrika alanları ve depolama sahalarında yatırım danışmanlığını gerçekleştirmiştir.

Gemlik Asil Emlak Ofisi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, MAYIS 1990 Yılında hizmete başlamış, 2020 Yılından itibaren ‘’Daima en iyi olmak’’ sloganı ve yeni konsepti ile emlak, inşaat, mühendislik, mimarlık, hafriyat ve turizm sektörlerini de Asil Uzunkaya Limited Şirketi’nin bünyesinde toplamış bulunmaktadır.

Asil Uzunkaya Limited Şirketi olarak, 30 Yıldır bize verdikleri desteklerden dolayı Gemlik halkına teşekkürlerimizi sunarız.” denildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017