Milli Eğitimden Emekli Öğretmenlere Ziyaret

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran Gemlik Vefa Sosyal Destek Grubunun faaliyetleri doğrultusunda evlerinden dışarı çıkamayan 3 ekmekli öğretmene vefa ziyaretinde bulundu.
Yanında Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli öğretmenlerle birlikte ziyaretlerde bulunan Mehmet Duran emekli öğretmenlerle bir süre sohbet ederek herhangi bir istekleri olup olmadıklarını sordu..Vefa Destek Grubu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman emekli öğretmenlerin de yanlarında olduklarını ifade eden Duran ‘Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Sizlerin tecrübelerinizden öğrenecek çok şeyimiz var’diye konuştu. Emekli öğretmenler Leman Yaman,Müzeyyen Gerçek ve Ümran Akyavaş’da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürüyle birlikte ziyaretlere katılan öğretmenler de emekli öğretmenlere yapılan ziyaretlerin kendileri için hem mutluluk verici hem de güzel bir anı olacağını ifade ederek, ziyaretlerin daha sık yapılması için gönüllü olduklarını belirttiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017