GESYAD’dan İhtiyaç Sahiplerine Kurban Payı Bağışı

GemlikSosyal Yaşamı Destekleme Derneği  ihtiyaç sahiplerine kurban payı bağışı bulundu. Gemlik Özdilek İmam Hatip Lisesinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Akdaş ve Okul Müdürü Muharrem  Nazlı’ya ihtiyaç sahibi 15 aileye dağıtılmak üzere  kurban payları teslim edildi.

Pandemi sürecinde de sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ettiklerini ifade eden dernek başkanı Şükrü Deviren 2015 yılından itibaren dernekleşerek bir çok faaliyete imza attıklarını belirtti.

3 bin kadar gönüllü üyelerini olduğunu belirten Deviren ‘Üyemizle ilçemizde sosyal ve kültürel faaliyetlere ara vermeden devam ediyoruz. Salgın süresince ilk ücretsiz maske dağıtımını derneğimiz gerçekleştirdi. Bu anlamda her şeyi devletten beklemeli biz sivil toplum örgütleri toplumun dinamikleriyiz. Bu süreçte evden çıkamayan büyüklerimizi ziyaretten sokak hayvanlarını bakımına kadar çok sayıda faaliyetimiz oldu. Bugünde burada bir hayır faaliyetine vesile olduk. Teslim ettiğimiz kurban paylarını ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştıracak olan Gemlik Özdilek Anadolu İmam Hatip Lisesine de teşekkür ediyoruz’ diye konuştu. Önümüzdeki günlerde 5 Haziran Çevre gününde de çevre etkinliği olacağını belirten Deviren  ‘Yeni Normal Hayatta 3 bin gönüllü destekçimiz 120 resmi dernek üyemizle ilçemizin sosyal kültürel etkinliklerine katkı sunmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017