Polis Kovalamacası Gemlik’te Son Buldu

Gemlik’te Orhangazi Emniyet müdürlüğü ekiplerinden kaçan ve ısrarlı takipten kaçamayan otomobilden çok sayıda suç aleti ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre Orhangazi’de gece yarısı Hürriyet Mahallesi kavşağında bir otomobilin trafiği tehlikeye düşürecek hareketler yaptığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri otomobile dur ihtarı yaptı. Polisin dur ihtarına uymayan otomobil Gemlik istikametine kaçmaya başladı.
Polisin dur ihtarına uymadılar
Polisin dur ihtarına rağmen içinde iki kişinin bulunduğu otomobil Orhangazi’den Gemlik istikametine doğru kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin de peşine düştüğü otomobil, Gemlik istikametine giderken araç içindeki şahıslardan birisi polise silah doğrulttu. Gemlik Serbest bölge kavşağına kadar süren kovalamacanın ardından otomobil tekrar Orhangazi istikametine döndü. Polis ekipleri otomobili Gemlik’te yol üzerinde yakaladı.
İki kişi gözaltına alındı
Polis ekipleri durdurdukları otomobilde bulunan A.B.A ile yanındaki U.G.’yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramalarda ise şahısların üzerinden 1 adet tabanca, bir adet pompalı tüfek, 1 adet bıçak, bir miktar uyuşturucu ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. İki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltındaki işlemleri tamamlandıktan sonra Gemlik’te hakim karşısına çıkarıldı. Zanlılardan A.B.A. mahkmece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017