Yerli Otomobil TOGG İçin İş Başvuruları Başladı

TOGG yerli otomobil fabrikası için iş başvuruları başladı. TOGG yerli otomobil fabrikasının inşaatı için ilk önce iki bin işçi alımı gerçekleştirilecek. Daha sonra ki süreçlerde, yaklaşık 4.000 civarında personel alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURULARI BAŞLADI

TOGG fabrikası için personel alımı başladı. Başvurular şuanlık genel başvuru olarak alınıyor. Başvurmak isteyen adaylar, ilk önce TOGG’un internet sitesi üzerinde açılan başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

TOGG iş başvuru formu bu linkte bulunmakta https://togg.com.tr/content/bize-katil

Biz, otomobili yeni akıllı cihaza dönüştüren, elektrikli ve elektronik otomobillerin öncüsü, teknolojileri mobilite ile buluşturan, 2022 yılında ilk otomobili çıkardığında  Avrupa’nın geleneksel olmayan elektrikli otomobil üreten tek şirketi olmak üzere yola çıktık.

Hayattaki amaçlarımızla birlikte TOGG’da yapmakta olduğumuz iş arasında çok büyük bir anlam birlikteliği vardır. Çözümlerin bulunmasında, hiyerarşiden çok argümanların büyüklüğü ve ikna ediciliği bizim için çok büyük önem taşır

Bu güzel özelliklere sahipseniz ve birlikte hiç bıkmadan aynı hedeflere koşmak istiyorsanız, sizleri bekliyoruz.

GENEL ŞARTLAR

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  2. otuz 30 yaşını geçmemiş olmak şartı.
  3. Kamusal haklardan yoksun olmamak.
  4. Bilerek veya bilmeyerek yapılmış olan bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha çok hapis cezasına mahkum olmamak.
  5. TCK 53’üncü maddesi içinde belirtilen vakitler geçmiş bile olsa; bilerek yapılan bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olmak.

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanmamak.

  1. Anayasa düzene, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel içerikli dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu madde suçlarından hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.
  2. Görevini yapmaya engel olacak beden ve ruh hastalığı ile engeli bulunmamak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017