Gemlik Emniyeti Zanlıyı Yakaladı 3 Kişi Daha Gözaltına Alındı

Orhangazi’de geçen hafta kendisine ait zeytinlikte el ve ayakları bağlı bir şekilde bir fosseptik çukurunda cesedi bulunan Sezai Katmer’in öldürülmesi ile ilgili olarak Kumla’da gözaltına alınan cinayet zanlısı Erkan K.’nın yanı sıra iki kişinin daha cinayet suçlaması ile gözaltına alındığı öğrenildi.

Orhangazi’ye bağlı Yeniköy’de zeytin tüccarı ailenin oğulları Sezai Katmer’in öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturma derinlemesine sürüyor. Cinayetin baş zanlısı Erkan K’nın dün gece Gemlik’in Kumla Mahallesinde bir ticari takside yakalanmasından sonra polis cinayette bulunduğu ileri sürülen A.A ve A.A. isimli iki kişiyi daha gözaltına aldı. Böylece Sezai Katmer cinayeti ile ilgili gözaltı sayısı da üç’e yükselmiş oldu.

Bursa Cinayet büroda ifadeleri sürüyor

Öte yandan gözaltına alınan Erkan K. İle birlikte A.A. ve A.A.’nın Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldüğü ve burada ifadelerinin devam ettiği kaydedildi. Zanlıların buradaki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

FİLM GİBİ OPERASYON

Erkan K.’nin yakalanması ile alakalı detaylar da ortaya çıktı. Cinayet sonrasında izlemeye alınan Erkan K.’nin Gemlik’te olabileceğini öğrenen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli bölgelerde incelemeye başladı. Kumla Mevkiine ticari bir taksi ile geçtiği öğrenilen zanlı, Kumla Mahallesinde Polis Ekipleri taksinin önü kesilerek durduruldu. Zanlı Gemlik Emniyet Müdürlüğüne getirilmesinin ardından, Bursa Cinayet Masasına gönderildi.




 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017