Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş GTSO  Meclisini Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası olağan meclis toplantısı gerekli bütün korona virüs tedbirleri alındıktan sonra fiziki ortamda gerçekleşti.

Toplantının açılışı Oda Meclis Başkanı Hasan Yıldırım tarafından  yapıldı. Meclis toplantısını Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş Ziyaret etti. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi ilişkilerinden ve kurumsal yapısından  bahseden  Karakaş  yaptığı hizmetler hakkında meclise bilgi verdi.

Ardından söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, “Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş 2015 yılından itibaren görevini yürütmektedir.Karakaş, 5 yıllık görev süresi içinde, vatandaşların, mükelleflerin vergi borcu ödeme süreçlerini  devrim niteliğindeki yaptığı yapılanmalarla değiştirmiş, vatandaşların vergi daireleri önünde oluşturduğu kuyrukları sona erdirmiştir.

Bursa’da fiziki açıdan yaptığı çalışmalar,  Bursalıların daha modern ortamlarda kalifiye hizmet almasını sağlamıştır. Buna örnek olarak, Bursa’da önemli bir  uygulama olan tahsilat merkezleri konseptini faaliyete geçirmiştir. Vatandaşlar, yeni tahsilat merkezleriyle birlikte hem süre anlamında hem hizmet konforu anlamında ödeme imkanına kavuşturulmuştur.

Mükellef memnuniyetini ön planda tutmuş, hizmet standartlarını sürekli geliştirme çabası içinde olmuş Nuri Karakaş beye tüm bu hizmetleri için teşekkürü bir borç biliriz.”dedi.

Konuşmasının ardından Nuri Karakaş’a Gemlik temalı tablo hediye edildi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası gündeminde yer alan diğer konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017