MHP Özcanbaz ile devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, olağan kongresini Koronavirüsz Kovid 19 önlemleri ile gerçekleştirdi.

Kongre, delege ile sınırlı tutulurken, MHP Gemlik İlçe Kongresinin divan başkanlığını ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptı. Büyükataman konuşmasında, 30 Ağustos’ta uygulanacak Kovid 19 önlemleri ve genel konulara da değindi.

KERBELA ŞEHİTLERİNİ ANARAK BAŞLADI

Kongrede ilk olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Faaliyet raporunun okunması sonrasında ise İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, konuşmasını gerçekleştirdi. Muharrem Ay’ı ve Hz. Hüseyin ile yanındakilerin şehit olduğunu gün olduğunu hatırlatan ilçe başkanı; ” Muharrem ayının 10.gününü idrak etmekteyiz.  Diğer bir deyişle,  Kerbela’da, zalimlere karşı direnen Hz. Hüseyin ve ehli beytten 72 kişisinin şahadete yürüdüğü gündür bugün. Bu vesileyle başta Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere tüm kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

ÖZCANBAZ; EMANETİNİZİ LİYAKATLİ ELLERE TESLİM ETTİK

Diğer yandan, İlçe kongremizi Zaferlerle dolu bir ayda yapmak nasip oldu.

Bu ayda; Büyük Komutan Alparslan’ın Malazgirtte Diyojen ve ordularını korkudan tirtir titrettiği, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Ağustos sıcağında işgal ordularına Ege’nin serin sularına doğru istikamet verdiğini unutmamak gerekir. Bu iki hadisenin ortak noktası da; aynı mukaddes inanç ve ruh cephesi, fikir dünyasının eserleri olmalarıdır.

Bu hususta Atsız bey der ki; “30 Ağustos’u anarken, bir inanç gücünün kazandırdığı zaferi düşünüyor ve ona başlangıç olan 26 Ağustosu da hatırlıyoruz. 30 Ağustos, 40.000 kişinin, 100.000’i darmadağın ettiği başka bir inanç savaşının Malazgirt’in de yıl dönümüdür. “

Fetihlerde ve Kurtuluş Savaşımızda canlarını milletimiz için feda eden yiğit askerlerimizi, gazilerimizi ve ordularımızı yöneten, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman kumandanlarımızı rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

26 Mart 2017 günü, Cenabı hakkın lutfu ve delegelerimizin takdiri ile göreve geldik.

Delegelerimiz tarafından şahsım ve kurullardaki arkadaşlarıma emanet edilen teşkilatımıza, bir sarrafın kıymetli bir madene yaklaştığı hassasiyet ve titizlikle eldeki imkânlar ölçüsünde teşkilatımıza sahip çıkarak yol yürümeye başladık. O kadar ki, 3 adaylı bir kongre sonrasında teşkilatımızda kırılmaların aksine birliktelikler ile  güçlenerek çıktık. İhtiraslara izin vermedik.

Şunu iyi biliyorduk; emrolunduğu gibi dosdoğru olunmadan bu kutlu yol yürünemeyecek ve birbirimizi yeterince sevmeden iman etmiş olamayacaktık.

Bu cihetle, organizasyonumuzu yaparken her zaman adaletle davrandık, emanetlerinizi  liyakatli ellere teslim etmeye gayret gösterdik. Kıyıda köşede kaldığını düşünen bir vesileyle kalbi kırılmış gönüldaşlarımızın kapılarını çaldık, teşkilatlarımızın kapılarını da ardında kadar açtık

Derdimiz; gönüller kurmaktı, gönüllere sevgi tohumu ekmek ve yeşertmekti. Demiştim ya, sevgi bizim için iman mevzusuydu.

Birlikteliğimiz için manevi köprüler inşa ederek, kalplerimize sevgi, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umudu hakim kılmak için gerekli özveriyi göstermeye çalıştık.

Rabbime hamdolsun emeklerimizin karşılığını fazlasıyla verdi. Dünden bugüne, bugünden yarına azalan ve azaltan değil çoğalan ve çoğaltan olarak devam ediyoruz.

Şunu biliyoruz ki; Allahın kullarına Allahın rızası için hizmet etmek gerek.

Başbuğumuzun işaret ettiği gibi; davamızın başarısı için muntazam bir planlama yapmak ve son nefesimize kadar çalışmamız şarttır.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tasavvuru olan Cumhur İttifakı, Yarınki Türkiye’nin teminatıdır. Genel Başkanımızın da ifade ettiği “Cumhur İttifakı, milletimizin ruh kökünden doğmuş, kutlu iradesiyle doğrulmuş, istikbal ve istiklal hedefleriyle devleşmiş Türkiye’nin güvencesi, milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur.”

Bu bir milli davadır.  Ve davanın bayraktarları Türk Milliyetçileridir. Bu bayrak yere düşmeyecek, kirletilmeyecektir.

TEŞKİLATIMIZ EMİN ELLERDE

Türk milliyetçileri olarak bayrağımızı, göklerde tertemiz ve başımız dik bir şekilde, şerefle dalgalandırmaya devam edeceğiz. Milli davamızın takipçisi ve savunucusu olacağız.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket var oldukça ve bir oldukça, Türk Devleti ve Milleti hep güçlü olacak, sıkıntıya düşse bile üzüntüye ve kedere kapılmasına gerek kalmayacaktır.

Geçtimiz dönem yol arkadaşlığı yaptığımız ülküdaşlarımıza hizmetleri için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Yine geçtiğimiz dönem bizlerle birlikte olan fakat şu anda aramızdan ayrılan hareketimizin  çeşitli kademelerinde özveriyle, fedakarca görev yapmış ve yaşamını yitiren Halil Durmuş kardeşimize, Ali Akyol Amcamıza ve Bursa Teşkilatlarında daima tebessümü ile hatırlanacak Nail Şahar abimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun.

Ülkü Ocaklarımızda yetişmiş, sosyal ve kültürel gelişimlerini siyasi hayata taşıyan genç, dinamik ve tecrübeli abilerimizin desteklediği bir ekiple yeni dönem çalışmalarımızı daha azimli bir şekilde gerçekleştireceğimiz kanaatindeyiz.

Daha anlaşılır bir ifadeyle teşkilatımızın geleceği EMİN ellerde.

BÜYÜKATAMAN; İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK

Son olarak söz alan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, 30 Ağustos’ta alınan Kovid önlemlerine karşı yapılan eleştirilere cevap vererek, milli değerler üzerinden fırsatçılık yapılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Büyükataman sözlerine şu şekilde devam etti; Partimizin “13. Olağan Büyük Kurultay” süreci “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik… Kazanan Türkiye olacak.” şiarıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluşa giden yolda attığı “ilk adım”a mülhem 9 Ağustos günü Samsun’un “İlkadım” ilçesinden başlamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılına giden bu son dönemeçte Türk milletinin güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç duyduğu bir gerçektir. Hareketimiz güçlüyse Türkiye güçlüdür, Hareketimiz güçlüyse Türk milleti güvendedir.

Cumhur İttifakı 15 Temmuz 2016 gecesi aziz Türk milletinin vicdanında doğdu, fiilen kuruldu.7 Ağustos 2016’da yapılan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”yle imrenilecek ruhunu kazandı. Bu ruh sayesinde; Türkiye’nin önü açıldı, belirsizliklerin koyu sisi dağıtıldı.

Bu ruh sayesinde, Türkiye düşmanlarına karşı müstesna bir iradeyle çok sağlam ve aşılmaz bir cephe kuruldu.

Terör örgütlerine, emperyalist odaklara, döviz çetelerine, sermaye şebekelerine, muhasım çevrelere karşı el ele verdik, güç birliği ve gaye birliği yaptık. Ayrı düşemezdik, hesabi davranamazdık, Türkiye’yi heba edemezdik.

Yanı başımızda sözde terör devleti hayali kuranlar, ilk büyük adımı sözde kantonların birleştirilmesi ile atarken Cumhur İttifakı olarak bunların hayallerini “Fırat Kalkanı”, “Zeytin Dalı” ve “Barış Pınarı Harekâtları”yla kâbusa çevirdik.

Büyük Türk milleti,Türkiye’nin teröre karşı haklı, hukuki ve meşru harekâtına tam bir birlik içerisinde destek verirken Suriye’deki Türk varlığını sorgulayanlar, herkesten önce içimizdeki malum zihniyet olmuştur.

Türkiye’nin başarı ile gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyonlar sonucunda terörizme bel bağlayanlar, terör örgütleriyle ihanet mesaisine girenler deşifre olmuşlar, yakayı ele vermişlerdir.

ANKET ÇALIŞMALARI İLE MANİPÜLASYON YAPIYORLAR

Yasal altyapısı bulunmayan anket şirketleri her gün bir başka sözde anket çalışmasıyla manipülasyonların merkezi durumuna gelmiştir. Hepsinden üzücüsü de bu maksatlı yazıların ve anketlerin bir dış kaynak tarafından teşvik ediliyor ve yönlendiriliyor olmasıdır.

Bu hain projenin sahibinin ve içimizdeki piyonlarının kimler olduğu ise muhataplarının açıklamalarında gizlidir.

Joe Biden’ın itiraf niteliğindeki “Ben, Tayyip Erdoğan’ı darbe ile değil, muhalif liderlere destek vererek seçimle değiştireceğim.” sözleri, ABD’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi ve postmodern denilenler de dahil olmak üzere darbelerdeki rolünü göstermektedir.

Biden’ın, aynı açıklamasında Kürt vatandaşlarımızla ilgili sarf ettiği sözlerin de tarafımızdan not edildiğini belirtmek istiyorum.

EKONOMİYİ İMF’YE TESLİM ETMEK İSTİYORLAR

Siyasetteki malum uzantılarından yeterince verim alamayan karanlık odakların taşeronu FETÖ, isimleri dahi okyanus ötesince belirlenen eski piyonları; süsleyip püsleyerek, allayıp pullayarak sahaya sürmüştür.

Kayyımları kaldıracağını, Kürtlere anadilde eğitim hakkı tanıyacağını söyleyen stratejik yalnızlığın mimarı Ahmet Davutoğlu’nun bu plandaki görevi nedir?

Türk ekonomisini IMF’ye teslim etmeyi bir kurtuluş reçetesi olarak sunan Ali Babacan, anadilde eğitimi serbest bırakacağını söylerken bu aklı nereden almaktadır?

Yeni kurulan partiler arasında mekik dokutulan Akşener, Davutoğlu’nu ziyaretinde birçok konuda benzer kanaatlere sahip olduklarını ifade ederken görüşmeleri kimlerin adına yaptığını neden açıklamamaktadır?

“Millet İttifakı’nın sürdürdüğü ortak noktalarda Davutoğlu ve Babacan ile benzerliklerimiz %99 oranında.” diyen Kılıçdaroğlu, her meselede madde madde bildiri yayınladığı hâlde bu benzerlikleri neden gizlemektedir?

Tüm bu açıklamaların terörist Demirtaş’ın sözde “demokrasi güçlerini birleşmeye çağıran” söylemleri ile HDP Eşbaşkanı Sancar’ın “Bütün demokrasi güçlerinin ve muhalefetin, iktidarı seçimde değiştirmek isteyen tüm güçlerin bu iktidardan, başta Kürt sorunu konusunda olmak üzere nasıl farklılaştıklarını ortaya koymaları gerekiyor.” açıklamasını tüm bu konuşmalardan sonra nereye koymak gerekmektedir?

“İstiklal için birlik, istikbal için dirlik… Kazanan Türkiye olacak.” şiarıyla 2023’e giden yolda Milliyetçi Hareket’in yönetim kadrolarının belirlendiği kongrelerimizin Türk milletine, Türk milletinin dirilişini bekleyen, dualarından Türk milletini eksik etmeyen gönül coğrafyalarımıza hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.” dedi.

 

MHP YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

BAŞKAN MEHMET EMİN ÖZCANBAZ

MHP YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

ADİL TEPE

AHMET BİLGİN

ALİ YILMAZ

BARIŞ MEDET SÖNMEZ

CANER FİDANCI

ERDAL AKTÜRK

EYÜP AKSAKAL

GÖKHAN KÜÇÜK

M.TAHA KANMAZ

MEHMET BOZKURT

MEHMET DEMİR

MURAT DÜLGER

MUSA TUNA

MUSTAFA TURAN

SUAT KÖKER

TURAN ÇINAR

TURAN ÖZBAĞ

ULAŞ YORULMAZ

ADEM ARSLAN
ADNAN SÜREN
ÇETİN ÇETİNAVCI
ENGİN DEREN
ERSİN ÖZEN
FATİH BEKAR
H.HİLAL BALGIÇ
HİLMİ USLU
KUBİLAY AK
LÜTFÜ UÇTU
NAİL DİNÇER
ÖZKAN YİĞİT
SADETTİN YILSELİ
SALİH SARI
SEZAİR ARSLAN
SEZER SEVİNÇ
VİLDAN BİLİCİ
YUSUF ÇANKAL

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017