KUMLA’DA FUHUŞ VE GASP ÇETESİNE TUTUKLAMA

Fuhuş vaadiyle kandırıp, iki erkeğin silahlarla gasp edilmesi olayında, gözaltına alınan beş kişi tutuklandı.

Gemlik’in Küçükkumla Mahallesinde bulunan bir otelde Kader Y. ve Burcu Y. isimli iki kadınla buluşmak için sözleşen O.A. ve O.A. kadınlarla buluştuklarında, içeriye giren Umut Y.A., Cüneyt Y. ve Kemal S. tarafından gasp edilmişti.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan takip sonrasında, araçta bulunan ve gasp olayına karışan beş kişi, ilk sorgusunun yapılmasının ertesi günü Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıktılar. Zanlılar, Gasp ve yağma amacıyla çete oluşturmak suçundan tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildiler.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

KADINLARLA BULUŞMAYA GİTTİLER, GASP EDİLDİLER
Gemlik’in Kumla Mahallesinde meydana gelen olayda, iki kişiyi silahla gasp eden ikisi kadın beş zanlı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
KADINLARLA BULUŞACAKLARI, KARŞISINDA SİLAHLI KİŞİLERİ BULDULAR
Sabaha karşı yaşanan olayda, Burcu Y. ve Kader Y. ile buluşmayı planlayan O.A. ve O.S. Gemlik’in Kumla Mahallesinde bulunan bir otele geldiler. Otele Burcu Y. ve Kader Y.’nin gelmesinin ardından, odaya silahlarla Umut Y.A. Cüneyt T. ve Kemal S. silahları ile girdi. İki kişinin üzerinde bulunan eşyaları ve parayı silahla gasp eden beş zanlı, otelden kaçtı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, zanlıları kaçtıkları araçla çevirerek gözaltına aldı.
UYUŞTURUCU VE ÜÇ SİLAHA EL KOYULDU
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların üzerinde yaptıkları aramalarda gasp edilen ürünlerin yanı sıra, bir miktar uyuşturucu madde ve üç adet tabanca yakaladılar.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017