METE ZEYTİNLERİ; FİRMAMIZIN ÜRÜNÜ DEĞİLDİ TEDARİKİÇİ FİRMA İLE BAĞIMIZI KESTİK

Gemlik Mete Zeytinleri, ürünleri ile alakalı açıklama yaptı. Bir defaya mahsus Orhangazi şubesi için aldıkları üründe basit bir hata olduğunu belirten firma, Mart Ay’ında stok üzerinde talepten dolayı, her zaman çalıştığı firmaların dışında bir firmadan bir defaya mahsus alım yaptıklarını, inceleme sonrasında da firma ile tüm alışverişini sonlandırarak aldıkları ürünleri de imha ettiğini belirtti. Mete Zeytinlerinde sonraki iki dönemde yapılan incelemelerde, herhangi bir hatalı ürün bulunmadığı kaydedildi.

KENDİ ÜRETİMİMİZ OLMAYAN ÜRÜNDÜ, FİRMA İLE BAĞLARIMIZI KESTİK

Firmanın yazılı açıklaması şu şekilde; ”Hepimizin bildiği üzere korona virüsün yayılma sürecinde gıda ürünlerinde hiçbir üretici ve satıcının öngöremediği bir talep patlaması yaşanmıştır. Bu süreçte müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmek adına bir defaya mahsus olmak kaydıyla başka bir firmadan tedarik etmiş olduğumuz üründe yaşadığımız problem ile karşı karşıya kaldık.

TEK BİR ŞUBEMİZ İÇİN ALINMIŞTI

İlgili ürün mart ayında yalnızca Orhangazi satışa çıkarılmış olup analiz sonucunda hemen satıştan kaldırılmış olup imha edilmiştir. Bu süreç sonrasında ürünlerimiz ve firmamız birçok kez ilgili resmi kurumlar tarafından denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz duruma rastlanmamıştır. Yaklaşık 20 yıldır içerisinde olduğumuz bu sektörde bugüne kadar yapılan hiçbir kontrol ve denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadık.

ÇALIŞTIĞIMIZ FİRMALARI DAHA TİTİZ İNCELİYORUZ

Kurulduğu ilk günden bugüne kadar sattığımız tüm ürünlerde tazelik ve kaliteden ödün vermeden devam ettiğimiz ticari hayatımızda bir defaya mahsus olarak yaşanan bu durumdan ötürü tüm kamuoyu ve müşterilerden özür dileriz. Aynı zamanda yaşanan olay, üretmediğimiz ürünleri aldığımız firmaları da, daha titiz incelememize yol açtı. Bizler için de iyi ders oldu.

Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamak adına gerekli tüm tedbir ve önlemleri mart ayından itibaren aldığımızı belirtir kamuoyuna saygıyla sunarız.”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017