MHP Umurbey’in Sulama Meselesini Meclise Taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Umurbey’in zeytinlik sulama meselesini çözme yolunda bir adım daha attı. Daha önce, teknik elemanlarla üç ay süren incelemenin sonuçlarını Umurbeylilerle toplantıda paylaşan MHP’liler, Gemlik Belediye Meclisi Ekim Ay’ı oturumunda da, konuyu Gemlik Belediye Meclisi gündemine getirdi.

Umurbey’de zeytin üretiminde önemli yere sahip olan sulama meselesi ile alakalı problemin çözümü ile alakalı MHP tarafından yapılan üç aylık incelemelerde, Damlıbağlar olarak tabir edilen eski Gemlik yolu bölgesinde, önemli oranda sulama suyu olduğu incelemelerde ortaya çıkmıştı. Konuyu Umurbeylilerle istişare eden MHP Gemlik İlçe Teşkilatı, Umurbey’in yeterli su kaynağı olmasına rağmen sulama eksikliğinin giderilmesi için çalışacaklarını ve çözüm üreteceklerini beyan etmişlerdi.

BÜYÜKŞEHİR VE DSİ’YE DE TAŞIMAYA HAZIRIZ

İlk olarak konuyu Gemlik Belediye Meclisine taşıyan MHP Grubu, Gemlik özelinde çözülemeyecek mesele olursa, Büyükşehir Belediyesine, orada çözülmeyecek sorunu da DSİ’ye taşıyarak, Umurbey’in sulama suyu dışında Umurbey göleti çalışmalarının da hızlanması için, çalışma yapacaklarını söylediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017