Gemlik’te kaliteli yaşamın yeni adresi: ‘Denizpark Panorama’

Gemlik’te kaliteli ve güvenli projeleri ile adından sıkça söz ettiren Orçe İnşaat, temellerini attığı yeni projesi ‘Denizpark Panorama’da  Gemliklilere kaliteli ve güvenli bir yaşam vadediyor. Orçe İnşaat firma sahibi Orhan Çelebi, pandemi kuralları çerçevesinde çalışmaların sürdüğü proje ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Orçe İnşaat, ‘Denizpark Panorama’ projesi ile Gemlik’in yeni gelişim bölgesi olan Hisar Mahallesi’nde , Gemlik Körfezi manzarası ile yaşam alanlarına bir yenisini ekliyor.

YATIRIMCILARIN VE AİLELERİN TERCİHİ

Denizpark Panorama şehir planlaması ve konumu gereği gerek yatırımcıların gerekse ailelerin tercihi olacağını dile getiren Orçe İnşaat firma sahibi Orhan Çelebi, şunları söyledi:

“Orçe İnşaat olarak Hisar Mahallesi’nde yeni projemize başladık. Projemizin ismi ‘Denizpark Panorama’. Gemlik’i en güzel yerden gören ve yeni adliyeye çok yakın bir konumda. Bu bölge gelişime çok müsait. Aynı zamanda Gemlik’in yeni konsept bölgelerinden birisi olacak. Şuan bu projemiz 9872.00m2 arsa üzerine, %70’i yeşil alandan oluşan, 12 blok 156 dairelik özel bir proje. Bu bölge Orçe İnşaat olarak hem yatırım için hem de çocukların nezih bir ortamda büyüsün, şehir planlaması iyi dizayn edilmiş, binalar birbirine bitişik nizam olmayan, açık ferah bir ortamda büyüsün isteyenler için tercih edilebilir bir bölge. Orçe İnşaat olarak şuan bize yatırım yapan yatırımcılarımız hiçbir zaman kaybetmedi. Gemlik’in her bölgesinde yaptığımız tüm projelerimiz, her zaman yatırımcılarımızın yüzünü güldürdü. Aynı şekilde Denizpark Panorama için de aynı durum söz konusu. Şuan buraya yatırım yapan yatırımcılarımız 1-2 sene içersinde yatırımını kat ve kat arttıracaktır.”

PANDEMİ KURALLARI ÜST SEVİYEDE

Pandemi döneminde Orçe İnşaat olarak temizlik ve hijyenin ön planda olduğu bir çalışma ortamı sağladıklarını dile getiren Çelebi, “Biz şuan burada 30 personel çalışıyoruz. Temel döktükten sonra 50-60 olarak attırdık. 2 yıllık zaman zarfında Orçe İnşaat farkıyla çok hızlı bir şekilde sonlandırmayı başaracağız. Pandemi döneminde iş güvenliği ve pandemi kurallarına da dikkat ediyoruz. Bizim burada çalışan işçilerimiz çoğu gurbetçi dediğimiz yatılı elemanlar. Bu sebeple şantiye onların karantinasıymış gibi dışarı ile hiçbir bağlantısı olmadan izole bir şekilde burada çalışıyorlar. Bu sayede hem onları dezenfektanlarla korumuş oluyoruz, hem de işe başlamadan önce ateş ölçümlerini gerçekleştirerek pandemiden korumuş oluyoruz.” dedi

KALİTE VE GÜVENİN ADRESİ

İki sene içerisinde Denizpark Panorama projesini tamamlayarak Gemlik’e kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Çelebi; “İnşallah kaza bela olmadan, sağlık sorunu olmadan inşaatı iki yıl içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Orçe İnşaat Gemlik için bir marka haline geldi. Ve bu markanın gücünü ve farkını gösterip insanlara iyi bir yaşam olanağı sunmuş olacağız.” dedi.

Projeye ilişkin sorularınız için telefon numaraları: 0533 253 36 26 – 0533 202 33 69

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017